Tagliatelle cu pui si sos de branza

de Oana in Paste, 28 Apr 2009 | 8055 vizualizari

 

Extrem de rapid de facut, pastele cu pui sunt preferatele noastre. Cu diferite sosuri putem pregati rapid o cina delicioasa. Ca sa nu ne complicam si sa stam prea mult in bucatarie, avem mereu pregatite in camara diferite sosuri pentru paste cumparate din hipermarket. Restul inventam pe moment :)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui taiat fasiute subtiri
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • usturoi granulat
  • o lingura de unt
  • un borcanel cu sos de branza pentru paste
  • tagliatelle cu spanac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si sos de branza:

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, in apa clocotita cu sare.

Intre timp topim untul intr-o tigaie de teflon, apoi punem puiul si-l lasam sa-si schimbe culoarea, intorcandu-l pe toate partile. Adaugam sare si piper, putin busuioc si usturoi granulat. Punem o canuta cu apa calda (am luat din oala in care fierbeau pastele ) si lasam sa se inabuseasca vreo 5 minute. apoi adaugam sosul si mai lasam cateva minute. La final adaugam pastele scurse de apa si amestecam bine sa se patrunda aromele si culorile. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle aglio, olio & peperoncino